honden uitlaat werkwijze

Werkwijze

paw De honden worden aan huis opgehaald. Vervolgens gaan we naar veilige uitlaatgebieden (Hertenkamp, Elsenburgerbos of Kraaienest). Deze uitlaatgebieden hebben een parkeerplaats ver van wegen waar auto's rijden dus de honden kunnen rustig in- en uitstappen. En ze lopen niet elke dag in hetzelfde gebied. De honden mogen allemaal uit de bus en dan gaan we aan de wandel. Ook mag er gezwommen worden.

paw Als het te koud is proberen we dat te voorkomen. Er zijn handdoeken in de bus aanwezig! Alle honden lopen in principe los. Spelen en ravotten met elkaar, ballen vinden gretig aftrek!

paw Na een uur is het weer richting bus, vaak tot grote teleurstelling van de honden, daarom plakken we er wel eens een kwartier of een half uurtje aan vast.Alle honden gaan enigszins afgedroogd terug in de benches en worden zo schoon mogelijk weer thuis afgezet.

paw In de bus is ventilatie en airco. Er zitten veilge vaste hokken in en de achterdeuren hebben ramen.. De bus is niet afgesloten en dus kunnen de honden gewoon naar buiten kijken!

spelende honden

HONDOPPAD

Gandhilaan 54
2622 GE Delft

phone.iconBEL 0158890192

mobile iconMOBIEL 0636386556

email iconrooshoff4@gmail.com
volg ons op facebook
honden-uitlaat-delft