TESS II
Kleine Tess. Nog een jonge meid die haar toekomst nog voor haar heeft. Zij heeft sinds kort haar plekje in de roedel gevonden. Haar grote voorbeeld is Jinte. Die eerst niets van haar moest hebben. Maar Tess weet niet van opgeven en nu dikke vriendinnen. Altijd vroliijk en enthousiast.


TESS
Tess de bruine lab. Wat een blij ei, wordt heel vrolijk van mij en ik van haar. Een erg leuk meisje. Zij is altijd super enthousiast, er komt geen einde aan. Helaas is er een tijd van komen en gaan en ja dat laatste komt veel te snel. Zij is net lekker warm gelopen en dan……..naar huis. Sorry lieve Tess!

SAAR, PITA EN MIEN

Saar, Pita en Mien, wat een trio! Veel herrie en een hoop beweging. Deze dames zorgen voor veel activiteit in de roedels als zij meegaan. Dus voor iedereen veel verbranding van de calorieën! Deze donderstenen zijn zeer bijzonder en ook erg aanhankelijk. Knuffelaars!


LIZZY
Een heel rustig hondje. Als ik er vandaag niet kom dan morgen. Zo loopt ze ook mee met de wandeling. Zij vindt het wel relaxed allemaal. Zij zit altijd lekker voorin. In een bench zitten is niet echt haar ding. Wel heel gezellig voor mij. Lief meisje. >


ROXY
Zij heeft nog een beetje last van misselijkheid in de bus maar ooit zal het hopelijk over zijn. Dat maakt dat zij met twijfel meegaat maar eenmaal in het bos dan is ze helemaal blij. Vandaar dat we blijven oefenen in het autorijden. Een lief jong labradoedeltje met een gouden hartje.

STORM

Storm mijn grote liefde. Hij is zo bijzonder dat het misschien lastig was hem mee te nemen. Bij teveel prikkels kan hij wel eens op afstand gaan kijken en dan is het “pak me als je kan”. Die tijd is voorbij en hij is graag bij me. Als hij niet alle hoeken van het bos te zien krijgt door fan Jinte. Hij laat alles maar over zich heen komen. Lieverd.


CODY
Een Australian Kelpie. Ben benieuwd! Ken de baasjes maar de hond nog niet echt. Een kleuter. Maar zal wel goedkomen. Zijn voorganger Jimi was ook keurig opgevoed. Wat een snuitje, verliefd


GUUS
Mooie jonge blonde god Guus. Dit gaat een hele grote jongen worden. Nog wat bedeesd en wanneer wij andere honden zien gaan we daar eens op af. Bananen in de oren! Maar na de puber periode zal datwel goedkomen. Hahaha dat hoop ik maar. Verder doet hij het erg goed voor zo’n jonge hond. Een echte goedzak.

JINTE

Vol streken en superveel enthousiasme. Ik noem haar ook Juffrouw Ooievaar omdat ze hetzelfde geluid maakt. En ze doet aan “Stormgooien”. Dol is ze op Storm die vlakbij woont en ook meegaat. Oooh wat is ze wild met hem. En Storm vind het prima. En zo vermaakt ze zich prima. Af en toe een jonge hondplagen. Zat te beleven met Jinte. Lekker ding.


Bobbie uitlaat hond

BOBBIE
Een heerlijke levendige beagle. Is er nog niet heel lang bij maar voelt zich al prima thuis met de andere honden van de uitlaat. Af en toe mag hij graag naar de meiden lonken want hij vindt zich een heel charmant kereltje, ja toch?


DENA
Toen ik Dena voor het eerst zag was het liefde! Een spanielmeisje met een blonde pruik!! Geweldig om te zien en ook om haar bij de roedel te hebben. Alle honden zijn dol op deze pittige tante die haar mannetje staat!

GUUS

Een snelle dondersteen en nog immer een pup die uit de kluiten is gewassen, zal nooit volwassen worden. Maar een populaire jongen in de roedel.


MEGGIE
Ook zo'n snelle langbenige meid. Loopt graagmee maar moet nog goed in de gaten gehouden worden. Maar ohohoh wat een schat. Erg grappig wezentje!


LOLA

Als een dikkerdje kwam ze bij HondopPad en kijk nu eens! Een slanke en snelle beaglemeid. Gaat af en toe haar eigen gang wat mag van mij, als ze maar in zicht bijft en niet te ver. Als ik haar roep komt ze netjes dus ik ben zoooooo blij met haar. En zij is blij met mij. Bij het ophalen altijd eerst even zoenen op de bank.


ISA

Een heerlijk bruine labra uit het boerenland. Nu mevrouw wat meer meegaat voelt ze zich steeds meer op haar gemak en dat betekent: vieze dingen doen waar labradors om bekend staan. Verder een zeer gehoorzaam meisje dat makkelijk te corrigeren is. Verder zijn er diverse reuen zeer verliefd op haar en blijkt dit dametje niet vies van de mannen te zijn en gaat er lekker bij liggen. Grappig ding.

MEGAN EN MYLA

Megan, inmiddels wat ouder, heeft een zusje, Myla. Een onstuimig meisje waar Megan af en toe streng tegen moet optreden om dit teefje onder de duim te houden. Maar met de uitlaatservice doet ze het goed! Eigenlijk te sterk voor mij maar dit dametje kan goed luisteren en dus lekker los lopen! Megan doet het heel goed en samen hebben ze het prima voor elkaar bij hun baasje!


BOBBY

Eigenlijk ben ik wit maar ik hou ervan zo vies mogelijk te worden Ik ben de clown van HondopPad en zal er wel voor zorgen dat ze de handen vol aan me hebben. Bobby is een heerlijk wervelwind en bijzonder leuk als je hem op komt halen. Breekt de tent af. Heerlijke lieverd!


COCO

Een elegante, langbenige diva. Een echte dame waar niet mee te spotten valt. In het begin vond ik het lastig om haar los te laten. Maar na een paar weken ging dat goed. Wel spannend maar ze blijkt, eenmaal op haar gemak, zeer goed te kunnen luisteren. Wat een heerlijk meisje!


OSITA EN SASHI

Osita en haar nieuwe zus Sashi, moesten even wennen aan elkaar maar het is goedgekomen zoals je ziet. Osita gaat al een tijdje mee en is een "pro" en Sashi blijft in haar buurt, dus hoe makkelijk kan je het hebben als uitlaatservice?
Maar het is net half jaar dus de pubertijd komt eraan…………

Dorus uitlaat hond

DORUS
Dorus het Schipperke. Mijn vriend die altijd lekker voorin komt zitten. Tijdens het wandelen knabbelt hij aan mijn broekpijp van: hier ben ik hoor! Verder mag hij graag labrador Luna het hof maken. Leuke verhouding!


SEPKE

Gekke, jonge Sepke! Een beagle pur sang! Vol met streken en wordt af en toe op zijn plaats gezet in de roedel. Maar al lachend gaat hij door en weet waar zijn plek is. Een plezier om hem op te halen. Want al piepend, kwispelend en gillend van vreugde staat hij al klaar. Het luisteren gaat zeer goed. Af en toe zie je hem niet maar dan weet ik: ergens in de buurt is hij en hoppa daat is ie!!

OLAF

Deze Australia Sheppard is echt een heel vrolijk kereltje. Uiteraard weer netjes opgevoed. Maar nog jong en de hormonen beginnen te kriebelen. Maar luisteren en bij de roedel blijven dat gaat zeer goed. Fijn dat je ook weer honden krijgt van baasjes die al eerder een hond hadden meelopen. Hiervoor liep Cheveoyo mee. Dus leuk dat ik dan toch weer de baasjes ook weer zie!

JOEP

Een heerlijk vrolijk en pittig kereltje wat volgens de eigenaren niet echt van het water zou zijn. Wel zoals je ziet: hij kan er niet uitblijven. Grote lol is het met Joep en luisteren kan hij als de beste. Erg prettig. Mijnheer heeft overigens thuis zijn eigen rode pluche zeteltjes!

ESCA

Dit is een bijzonder exemplaar! Een echte Keeshond! Deze man geniet van het leven en af en toe kan hij heerlijk zijn eigen gang gaan! Ook is hij dol op de meiden maar weet zich als een nette heer te gedragen. En een haar! Echt enorm ben altijd benieuwd wat het commentaar is als dit manneke thuiskomt. Water en zand daar is hij dol op! Pffffff!

BLAKE

Blake is een mix cavelier/beagle. Een zeer vriendelijke en goed luisterende jonge kerel. Hij is een van de jongste honden. Een echt lief hondje die eigenlijk met alle honden goed overweg kan. Een echte vrolijke vrije hond.

INDY

Indy is een labradoedel. Terwijl de eigenaar denkt en hoopt dat hij niet het water in gaat krijgt hij het voorbeeld van zijn roedelgenootjes omdat vooral maar wel te doen. En ja als je dan ongeveer als enige aan de kant staat besluit je om elke week iets verder het water in te gaan. Indy is een leergierig mannetje en doet het prima met andere honden. Sommige fietsers zijn niet veilig voor hem. Maar naarmate hij volwassen wordt, wordt dat toch ook minder. Indy is een schatje!

robin uitlaat hond ROBIN

En hier is Robin. Een klein kereltje wat zich de kaas niet van het brood laat eten. Hij staat met vier poten stevig in het hondenleven en dus krijgt hij van alle reuen respect, zeer belangrijk als je klein bent. Lekker loslopen, spelen. Wat is het leven heerlijk! Ja ik geloof dat Robin het prima naar zijn zin heeft!


LUCA

Mooie, eigenwijze Luca. Een mannetje met een echt karakter. Niet voor de poes. Kan behoorlijk mopperen en lelijk doen als hij in de bus in een bench moet. En sommige honden vind hij niet zo geweldig. Dat laat hij goed merken in de bus maar o jee als hij uit de bus is. Dan gaat hij zich keurig gedragen want sommige van de honden zijn wel erg groot. Mmmmmm lieve Luca we beleven genoeg met jou.

dorus en kubus uitlaathonden DORUS EN KOBUS

Dan maar samen op de foto, het zijn tenslotte ook dikke vrienden Dorus en Kobus. Het lukte mij niet om Kobus alleen op de foto te krijgen. De kleinste is Kobus en is altijd super enthousiast. Hij kan echt lachen! Als ik hem wil oppakken springt hij in mijn armen, zo leuk!