blond labrador jake

black labrador tosha

quinty bulldog

Lucy dog

labrador sill

joey memorandum

Sine memorandus

boy the dog

luna dog

spike dog

Django hond

king

matijs

Boy, 12-12-2007 - 19-8-2019


Grote, mooie, zwarte vrolijke Boy. Als een donderslag bij heldere hemel is hij er tussenuit gepiept. Ook in augustus, dat was een zwarte maand. Al een aantal jaren ging Boy niet meer met HOP mee maar omdat hij in de buurt woonde kwam ik hem vaak tegen. Super enthousiast zijn baasje of vrouwtje meesleurend als hij mij zag. Het was pure liefde!! Boy zijn feestje. Ja en dat zijn dan die momenten die je ook gaat missen. Zomaar die cadeautjes van blije en kwispelende vrienden. Ook langs mijn huis lopen was een opgave. Hij wist het precies en wilde graag even aanbellen. R.I.P. Boy!Cheveyo, 28-11-2007 - 18-12-2019


Mijn grote vriend Cheveyo had even wat gezondheidsprobleempjes, hij was ook niet meer de jongste. Een bezadigde man op leeftijd. Maar dat hij zou komen te overlijden had ik niet aan zien komen. En het kwam binnen, nog steeds heb ik er moeite mee. Mijn vriend was de Alpha met een hoofdletter. Ik kon op hem bouwen en hij heeft mij het vak geleerd. Duidelijke signalen gaf hij mij en zo leerde hij mij "honden lezen". Hij was immer vrolijk als hij mij zag. Ook toen hij iets ouder was en concurrentie van een jonge reu kreeg. Ik heb hem daarin moeten begeleiden. Ja dat is minder maar het gebeurt in de hondenwereld. Lieverd het ga je goed daarboven. Dank voor je liefde en trouw!


Loena, 4-5-2007 - 9-8-2019


Lieve lange Loena, wat een lange benen had je. Ze droegen je naar de meest onvindbare plekken met enorme snelheid. Daarom liep je lange tijd mee met een lange lijn, jou mocht niets overkomen. Je was zo lief. Ineens begreep je het en kon je toch heel goed los en daar genoot je van. Kon zo lekker op mijn bank liggen. Ik weet zeker dat je inmiddels omringd bent met vele gelijkgestemde vrienden. Je wordt nooit vergeten. Dat lief Loentje. Dikke kus.

Mathilda, dec. 2006 - 10-8-2019


Lieve Mathilda Mary, zo noemde ik jou want het klonk zo leuk. Wat was jij lief, helemaal uit Amerika! Met je pittige zus Osita kwam je HOP versterken. Ik heb een fantastische tijd met je gehad en ben dankbaar dat ik je heb gekend. Maar je tijd was gekomen dat wist jij, je hebt gewacht op je vrouwtje en je baasje. Wat mis ik je liefde en je zachte vele kusjes. Dag lieve Mathilda Mary!

Jake, 3 september 2010


Mijn golden retriever Jake was erbij toen ik met mijn uitlaatservice begon. Jake was een stoere gozer en is maar liefst 15 jaar geworden! Hij was 2.5 jaar toen ik hem kreeg maar wat heb ik lang van hem mogen genieten. Jake was zeer geliefd en had een prachtig karakter. Samen met Tosha zorgde hij voor veel liefde en plezier in mijn leven. Lieve Jake: samen met Tosha zal je altijd in mijn hart zijn. Dikke kus.
Tosha, 13 september 2012


Nooit gedacht toen ik mijn website ging vernieuwen dat mijn Tosha op de "in memoriam" pagina zou staan. Mijn allerliefste labra meisje was er plotseling niet meer. Van een gezonde meid was ze ineens zo ziek dat zij naar Utrecht moest maar helaas… Tosha mocht maar 8,5 jaar worden. Ik huil nog elke dag om mijn grote trouwe vriendin. Dank je Tosha voor de mooie jaren dat je bij me was en al je lieve kussen. Je was een bijzonder exemplaar. Dag lieve schat!
Quinty, 14 september 2012


Een dag na het overlijden van Tosha kreeg ik het vreselijke bericht dat Quinty ingeslapen ging worden. Slechts 4 jaar mocht ze worden. Zij was een Bordeaux Dog waar ik zeer van hield. Maar liefst een hele nacht lag ik wakker toen ze voor het eerst meeging met de uitlaatservice. Ik vond het zeer spannend. Vanaf de eerste dag werden wij grote vriendinnen en beschermde zij mij als zij dat nodig vond. Ze was een schat en ik vond het een eer haar bij mijn uitlaat te mogen hebben. Ik ben blij dat ik afscheid van je mocht nemen en alle honden en ik missen je. Dag lieve lieve Quinty!


Lucy, 1 november 2012


In september kwam Lucy bij HondopPad, ze was toen al 13 jaar! Een fitte tante die lekker meeliep en de reuen die haar te aardig vonden nog prima wist te weren. Luus zat altijd voorin bij mij en als er een boterham in een zakje aanwezig was en ik dat even was vergeten liet Luus het zich goed smaken. Ja, het is nu stil voorin. Ik was verknocht aan Luus en de dag voor zij is ingeslapen is ze nog mee geweest en kon ik deze mooie foto van haar maken en ook rustig gedag zeggen tegen haar. Maar liefst 16,5 jaar is zij geworden. Dag lieve Luus, namens mij en alle honden: we missen je.


Sil, 23 november 2012

De hond van mijn vriendin Adriënne. De mooie lieve Sil is niet meer. Een hond met een sterk, eigenzinnig en zeer lief karakter. Hij was een goede vriend van Tosha. Sil was helaas ziek. Mijn Tosha en hij hadden allebei dezelfde kwaal. Gelukkig hebben we van "Billemans" nog een tijdje mogen genieten. Helaas ook veel te kort. Negen jaar maar. Sil je was onze enige echt minnaar. Wat kon je kussen! Dag lieverd.
Joey, 28 april 2013

Lieve Joey is 13 jaar geworden. Tot op het laatst is Joey met de uitlaat meegeweest en als er een super enthousiast was dan was het onze JoJo. Het was zo grappig als hij mijn bus zag dan had hij energie te over. Hij leek ineens een jonge hond. Ik ben blij dat ik hem dat plezier tot het laatst heb mogen geven. Ik zal Joey missen. Vanaf dag 1 was hij erbij. Ook zijn vriend Matthijs mist hem erg. Ik zal ook zijn baasjes missen, lieve mensen. Een dikke kus Joey.
Sine, 3 april 2013
Lieve kleine Sine. Wat was je dapper. Al die grote honden deden je niets, zij hadden respect voor jou want een kleine kattekop kon je zijn. Samen met je zus Loena hebben we dikke pret gemaakt en mocht je vaak bij mij voorin zitten. Sommige honden vonden dat wat minder want echt met open poten ontving je ze niet. Maar na wat geslijm van de hondjes draaide je bij en was je een prima gastvrouwtje. Bijna 13 jaar ben je geworden. Dikke zoen, Sine ook jij wordt erg gemist.
Boy, 23 mei 2013
Helaas werd ik donderdag 23 mei gebeld met de mededeling dat Boy ook niet meer onder ons is. Boy kwam wel eens logeren en samen met zijn baasje was het een komisch duo. Simon (baasje) was geen hondenman maar door Boy is hij dat wel geworden. Deze hond was zo lief en wat een karakter! Hond en baasje waren echt gek met elkaar. Leuk om te zien. En ik ….. ik zal Boy erg missen want hij kwam altijd zo lekker bij me op de bank liggen en een kusje hier en daar. Ach weer zo'n lieverd weg. Boy werd 8,5 jaar. Boy doe ze de groeten daarboven, love you!

Luna, 19 augustus 2013
Vandaag is Luna nog meegeweest maar ik wist al 1,5 week dat elke dag de laatste kon zijn. En dat was vandaag. Dit is het enige nadeel van mijn werk, je blijft geconfronteerd worden met een hond die er ineens niet meer is. Je hecht echt aan de honden die meegaan. Luna was speciaal voor mij. Zij was mijn eerste uitlaathond. Ook met haar baasjes Ellen en Ferry had ik een leuke band. Toen Ferry was overleden bood Luna veel troost aan Ellen. Vorig jaar heeft Luna mij ook veel troost gegeven toen mijn Tosha plotseling was overleden. Ik mocht haar ook even lenen van Ellen. Luna was een echte vrijkont, zeer aanhankelijk en kussen deed ze als geen ander. Ik kan niet zeggen hoe verdrietig ik mij voel om dit verlies. Ik mis je nu al zo erg lieve Luna. Het uitlaten zal nooit meer hetzelfde zijn. Geef je Tosha een dikke zoen. Kus Luna, hou van jou.

Spike, juni 2013
Toen Spike met kleine Pluis HondopPad kwam versterken wisten we dat er veel gelachen ging worden met dit duo. En dat was inderdaad zo. Spike was een brok energie, vrolijkheid en zat vol met kattenkwaad. Een enorm lieve hond met een prachtig karakter. Hij had al snel zijn plek gevonden in de roedel en als ik hem op kwam halen brak hij het huis totaal af. Het is echt stil zonder jou lieve Spike, kus.

Django, 5 juni 2014

Op 14 januari 2004 werd deze knaap geboren. Hoeveel vreugde hij iedereen zou brengen kon hij niet vermoeden. Wat een type was hij: slim, ondernemend en vooral bijzonder lief. Een echte stoere labrador reu. Zal nooit vergeten hoe hij altijd heel koel kwam binnenslenteren met het vrouwtje. Mijn hondenmeisjes waren dol op hem en vochten voor zijn gunsten. In de uitlaat was hij ook populair. Een dooie vis vond ie geweldig. Ik stukken minder maar zeg nu: hier kan je toch niet kwaad op worden? We missen je grote knoeperd van me.King, 24-4-2001 - 9-2- 2015

Mooie, elegante, slanke King. Maar liefst 14 jaar geworden. Een hond waar je wel verliefd op moet worden. Ik heb altijd enorm van zijn spontaniteit, socialiteit en liefde genoten. Wat was dit een gelukkige hond die elke dag alles eruit haalde. We missen je allemaal King! Ook heb je vaak goed contact met de baasjes en zo ook met de baasjes van King. Echt lieve mensen. Kan dan ook niet anders dan dat je zo'n hond hebt.Matthijs, 22-10-2001 - 27-11-2014

Lieve Matthijs wat was je een heerlijke teddybeer! Ook al had je soms pijn je moest en zou met de uitlaat meegaan. Ik vond het fantastisch je mee te nemen en je verdiende het zo. Wat een enthousiasme. Samen met vriend King dolle pret in het water! Ik hoop dat jullie nu net zoveel plezier hebben! Ook jij wordt erg gemist jongen!Tara, 14 mei 2016

Op zaterdag 14 mei is Tara overleden. Wat was ze een fantastisch lieve rottweiler meid. Ze was vaak bij me en ik wandelde elke dag met haar. Ja ook een beetje mijn hond. Ze laat een enorme leegte achter. Lieve Taartje: je zal nooit vergeten worden. Ik hield zoveel van je. Ook Gina en Dolly missen je enorm. Dikke knuffel voor jou.


Dobbs, 11-1-2006/10-2-2017, USA

Geboren in Amerika. Hier opgeleid als hulphond voor kinderen met autisme. Bij mij mocht hij gewoon Dobbs zijn. Een engel in een hondenlijf. Deze hond heeft zoveel gedaan voor de kinderen in zijn gezin. Ik heb het van dichtbij meegemaakt. Vreselijk dat hij plotseling erg ziek bleek te zijn. Maar ik denk dat hogere machten hem nodig hadden. Wie weet waar hij nu kinderen aan het helpen is. Neemt niet weg dat zijn gezinnetje en HondopPad nog veel langer van hem wilde genieten. Dank Dobbs voor al het moois wat je hebt gegeven.


Moos, 29-10-2013/8-8-2017

Mooie lieve Moos. Altijd met enthousiasme mee. Naast Moos waren de baasjes ook zulke lieve mensen. Daar was wel een klik. Zodoende kwam Moos in de zomervakantie lekker bij mij. Ook in juli. Maar in de tweede week moest ik met mijn vriend naar de dierenarts. Lang verhaal. Daarna ging het wel en dat weekend kwamen de baasjes weer terug. Op de hoogte dat hij naar de DA was geweest. Al gauw ging het weer mis en na het weekend bleek dat hij zeer ernstig ziek was en er niets meer gedaan kon worden voor Moos. Moos moest worden ingeslapen. Nog geen vier jaar dit lieve kereltje. We missen hem enorm en begrijpen eigenlijk nog steeds niet waarom. Zo jong. Dag allerliefste vriend.Luca 15-8-2007/12-12-2022

Al ging je even niet meer mee, vergeten waren we elkaar niet. Toen ik afscheid kwam nemen kwam je me kusjes geven. Wat ben je lang meegegaan! En altijd bij mij voorin. Ik mis je naast me in de bus!Charly 06-05-2009/26-10-2022

Charly, the Queen!
Queen Elizabeth II was dol op corgy's en door Charly begrijp ik dat. Dit meisje was puur royalty. Heel erg lief en braaf maar moest wel met respect behandeld worden. Dus ging de rode loper uit als ik haar ging ophalen. Nee hoor, Charly was onze Queen, een erg lieve, slimme geweldig leuke hond. Ook dit lieve hondenkind zal ik nooit vergeten. Dag lieve Charly, kusGina en Dolly

Mijn lieve meisjes Gina en Dolly. Iets meer dan 1 jaar na elkaar overleden. Een prachtig duo wat ik nooit had willen missen. Ik mis de tijd dat ze er waren. Gina wilde altijd bij me zijn. Echt een knuffel die de hele dag tegen je aan wilde liggen. Ik mis jullie meisjes!