uitlaat voorwaarden

Voorwaarden

paw De hond moet goed luisteren (het kennen van de basiscommando's) en los kunnen lopen. Pups dienen ouder dan 7 maanden te zijn.

paw Hond op Pad is niet verantwoordelijk voor het weglopen van de hond. Mocht het overhoopt toch voorkomen dat een hond zijn eigen weg kiest, dan zal alles in het werk worden gesteld de hond terug te vinden.

paw De hond mag geen agressief gedrag vertonen tegenover andere honden en mensen.

paw De hond dient een inentingsboekje te hebben waaruit blijkt dat de hond is gevaccineerd (de jaarlijkse cocktail en kennelhoest). De hond wordt door u behandeld tegen vlooien en teken en dient ontwormt zijn.

paw De eigenaar van de hond blijft ook tijdens het uitlaten wettelijk aansprakelijk voor de hond (de eigenaar dient een WA-verzekering te hebben waarin de hond is opgenomen). Wij zijn dus niet aansprakelijk voor de schade die de hond oploopt of aanricht, uiteraard wordt er alles aan gedaan om dit te voorkomen.

paw Loopse en zieke honden kunnen niet mee.

paw Hond op Pad heeft het recht om in geval van acute noodzaak, voor uw rekening en risico, de hulp van een dierenarts in te roepen. Indien mogelijk zal Hond op Pad u hierover voorafgaand op de hoogte stellen.

paw Betaling dient te geschieden nadat u de factuur eind van de maand heeft ontvangen. Afspraken dienen 24 uur van te voren geannuleerd, anders worden deze alsnog aan u in rekening gebracht.

paw De eigenaar van de hond geeft middels een sleutelcontract toestemming om het huis binnen te gaan of zorgt dat wij binnen gelaten worden door derden.

paw Meld zo snel mogelijk besmettelijke ziektes.

paw Opdrachtnemer kan ten alle tijden de hond weer weigeren.

paw Uw hond laten meegaan is geheel op eigen risico!

HONDOPPAD

Gandhilaan 54
2622 GE Delft

phone.iconBEL 0158890192

mobile iconMOBIEL 0636386556

email iconrooshoff4@gmail.com
volg ons op facebook
honden-uitlaat-delft