Bobbie uitlaat hond

BOBBIE
Een heerlijke levendige beagle. Is er nog niet heel lang bij maar voelt zich al prima thuis met de andere honden van de uitlaat. Af en toe mag hij graag naar de meiden lonken want hij vindt zich een heel charmant kereltje, ja toch?

leona uitlaat hond
LOENA
Een mooie slanke hond die altijd vrolijk is en lekker meehuppelt. Echt een dametje en de zus van Sine. Eenmaal thuis liggen de dames het liefst samen op de bank te chillen met de televisie op Animal Planet.

MAX MAX

Absolute perfectie. Wat een lieve hond die eigenlijk alles goed doet. Max is zo enthousiast. Met alle honden kan hij overweg en het is fantastisch dat hij met mij mee mag. Het is een schat van een hond waar ik en alle honden van HondopPad dol op zijn!

BINK

Dit is nou echt het type grote harige knuffelbeer. Onze Bink ging mee keek eens rond en veroverde alle harten van de honden die meegaan en die van mij! Mag op zijn tijd eens lekker rollen door de viezigheid dus daar moet ik dan wel een beetje opletten. Zit geen kwaad in en kom je hem halen ligt hij relaxed op de sofa. Hij is echt een stoere Bink.


SAM

Onze mooie blonde "god". Lekker speels, ondeugend en eigenwijs. Vooral als we naar huis moeten is hij ineens ergens heel druk bezig achter een boom en zie hem maar te pakken. Dus eerst alles de bus in en dan achter Sam aan. Met een strenge stem is hij er zo. Dus hij weet wat er van hem verwacht wordt. Een geweldige kerel en heerlijk om na Joey en Bruce er weer een golden bij te hebben.


ISA

Een heerlijk bruine labra uit het boerenland. Nu mevrouw wat meer meegaat voelt ze zich steeds meer op haar gemak en dat betekent: vieze dingen doen waar labradors om bekend staan. Verder een zeer gehoorzaam meisje dat makkelijk te corrigeren is. Verder zijn er diverse reuen zeer verliefd op haar en blijkt dit dametje niet vies van de mannen te zijn en gaat er lekker bij liggen. Grappig ding.

luca uitlaat hond LUCA

Ons sprinkhaantje. Luca laat weten dat ze in je buurt is. Dan springt ze tegen je knie en dat kan wel eens pijn doen. Maar ze is wel een schatje. Mag ook graag door de vogelstront rollen. Aahhaaa hoe komen ze erop! Dan komt ze aanrennen en kijkt je aan alsof ze wil zeggen: kijk eens het is weer helemaal voor elkaar. Leuk toch? Tot ze thuis de badkuip in moet.


BOBBY

Eigenlijk ben ik wit maar ik hou ervan zo vies mogelijk te worden Ik ben de clown van HondopPad en zal er wel voor zorgen dat ze de handen vol aan me hebben. Bobby is een heerlijk wervelwind en bijzonder leuk als je hem op komt halen. Breekt de tent af. Heerlijke lieverd!


COCO

Een elegante, langbenige diva. Een echte dame waar niet mee te spotten valt. In het begin vond ik het lastig om haar los te laten. Maar na een paar weken ging dat goed. Wel spannend maar ze blijkt, eenmaal op haar gemak, zeer goed te kunnen luisteren. Wat een heerlijk meisje!

Butler uitlaat hond
BUTLER
Het is een klein kereltje maar oh wat komt er soms veel geluid uit. Een heerlijke teckel waar ik altijd heel vrolijk van wordt. Butler, hij doet zijn naam geen eer aan want hij leeft van de liefde en hoeft echt niet als een butler aan de slag!

Dorus uitlaat hond

DORUS
Dorus het Schipperke. Mijn vriend die altijd lekker voorin komt zitten. Tijdens het wandelen knabbelt hij aan mijn broekpijp van: hier ben ik hoor! Verder mag hij graag labrador Luna het hof maken. Leuke verhouding!

chardley uitlaat hond CHARLY
Een dame van stand: Prinses Charly. Queen Elizabeth II heeft er ook een stel zoals Charly. Onze Charly heeft echt iets koninklijks en gedraagt zich ook als zodanig. Ik hoef nog net niet de rode loper voor mevrouw uit te leggen naar de bus toe. Als iets "not done" is laat ze het merken. Ik zou haar niet willen missen, de schat.

megan uitlaathond MEGAN

Megan kwam als jonge hond en was best wel een kleine, ondernemende en ondeugende meid. Maar ze groeit en groeit en groeit. Ze is nu een grote, ondernemende en ondeugende meid. Maar ze is gewoon leuk en samen met Trixie is het ravotten tot ze er bij neervallen. Af en toe bespringt ze een passerende wandelaar maar daar zijn we mee bezig om dat eruit te krijgen. Ze is nog zo jong en enthousiast!

boris uitlaathond BORIS

Een nieuwe foto van Boris. Deze is wel heel erg leuk. Hij lacht gewoon! Boris is inmiddels een volwassen reu dus de foto van B. als pup moest vervangen worden. Leuk om te zien dat Boris echt van jongs af meeloopt. Heb hem zien opgroeien tot een vrolijke, zekere gehoorzame reu. Echt heel lief en heeft zijn eigen plek in de uitlaat. Iedereen is dol op Boris!

ESCA

Dit is een bijzonder exemplaar! Een echte Keeshond! Deze man geniet van het leven en af en toe kan hij heerlijk zijn eigen gang gaan! Ook is hij dol op de meiden maar weet zich als een nette heer te gedragen. En een haar! Echt enorm ben altijd benieuwd wat het commentaar is als dit manneke thuiskomt. Water en zand daar is hij dol op! Pffffff!

BLAKE

Blake is een mix cavelier/beagle. Een zeer vriendelijke en goed luisterende jonge kerel. Hij is een van de jongste honden. Een echt lief hondje die eigenlijk met alle honden goed overweg kan. Een echte vrolijke vrije hond.

indy uitlaathond INDY

Indy is een labradoedel. Terwijl de eigenaar denkt en hoopt dat hij niet het water in gaat krijgt hij het voorbeeld van zijn roedelgenootjes omdat vooral maar wel te doen. En ja als je dan ongeveer als enige aan de kant staat besluit je om elke week iets verder het water in te gaan. Indy is een leergierig mannetje en doet het prima met andere honden. Sommige fietsers zijn niet veilig voor hem. Maar naarmate hij volwassen wordt, wordt dat toch ook minder. Indy is een schatje!

robin uitlaat hond ROBIN

En hier is Robin. Een klein kereltje wat zich de kaas niet van het brood laat eten. Hij staat met vier poten stevig in het hondenleven en dus krijgt hij van alle reuen respect, zeer belangrijk als je klein bent. Lekker loslopen, spelen. Wat is het leven heerlijk! Ja ik geloof dat Robin het prima naar zijn zin heeft!

bruce uitlaat hond BRUCE
Bruce ken ik al vanaf dat hij een pup was. Nu is hij een echte zelfverzekerde golden retriever . Hij mag graag op zichzelf zijn en als het hem uitkomt trekt hij met de andere honden op. Een beetje eigenwijs maar wel gehoorzaam en lief!

chevero uitlaat hond
CHEVEYO
Ook Cheveyo loopt al zeker drie jaar mee. Als ik hem op kom halen weet hij niet hoe gek hij moet doen. Hij gaat helemaal uit zijn dak! Ja dan weet je dat je je best doet want anders is zo'n hond niet zo blij als Cheveyo wanneer hij weer wordt opgehaald.

dorus en kubus uitlaathonden DORUS EN KOBUS

Dan maar samen op de foto, het zijn tenslotte ook dikke vrienden Dorus en Kobus. Het lukte mij niet om Kobus alleen op de foto te krijgen. De kleinste is Kobus en is altijd super enthousiast. Hij kan echt lachen! Als ik hem wil oppakken springt hij in mijn armen, zo leuk!

DAAN

Daan kan zich niet vies genoeg maken. Echt continu bezig met spelen, zwemmen en vooral keet trappen. En nogmaals: hoe viezer hoe beter. Daan laat zich wel een beetje het kaas van het brood eten , wie weet zal dat ooit veranderen. Maar bovenal heeft ie het enorm naar zijn zin en daar gaat het eigenlijk om! Een lekkere schavuit!

GUUS

Guus mijn grote kleine vriend. Een ruwharige teckel die met volle teugen geniet van het leven. Dan loopt hij lekker op zichzelf en dan weer spelen spelen en nog eens spelen met vooral Daan en Blake. Hij kan met alle honden goed overweg. Echt een heel leuk en vriendelijk kereltje!

MATILDA EN OSITA

Twee donderstenen zijn deze twee meiden. Matilda luistert prima en Osita nu ook. In het begin was de kleine bruine Osita een ongeleid projectieltje maar nu is ze door alle honden wat in het gareel gebracht. Ja leuk zijn ze en ook nog meertalig opgevoed. Amigos para siempre!

Rosie uitlaat hond ROSIE

De allerkleinste! Ze is erg dapper met al die honden om zich heen. En ze geniet met volle teugen. Hoe smerig het weer ook is, het maakt Rosie niet uit, want ze weet dat ze goed ingepakt wordt en lekker droog en moe weer thuis wordt afgezet. Alle honden zijn dol op haar.

Baily uitlaat hond BAILEY

Dit is zo'n stoere meid. Mijn buren hadden vrienden die Bailey hadden en door omstandigheden moest zij weg. Ik wist wel een heel lief gezin, nl. de eigenaren van Quinty (bordeauxdog die vorig jaar is overleden). Bailey is hier goed op haar plaats en we genieten allemaal volop van haar. Met de uitlaat is ze een graag geziene hond. We zijn allemaal dol op je lekker grote meid!

JOEP

Een heerlijk vrolijk en pittig kereltje wat volgens de eigenaren niet echt van het water zou zijn. Wel zoals je ziet: hij kan er niet uitblijven. Grote lol is het met Joep en luisteren kan hij als de beste. Erg prettig. Mijnheer heeft overigens thuis zijn eigen rode pluche zeteltjes!


LUCA

Mooie, eigenwijze Luca. Een mannetje met een echt karakter. Niet voor de poes. Kan behoorlijk mopperen en lelijk doen als hij in de bus in een bench moet. En sommige honden vind hij niet zo geweldig. Dat laat hij goed merken in de bus maar o jee als hij uit de bus is. Dan gaat hij zich keurig gedragen want sommige van de honden zijn wel erg groot. Mmmmmm lieve Luca we beleven genoeg met jou.